برنامه نویسی وب – تمام چیزهائی که باید راجع به این شغل محبوب بدانید

برنامه نویسی وب – تمام چیزهائی که باید راجع به این شغل محبوب بدانید

برنامه نویسی یک زبان سمت ماشین می باشد. برای مثال شما برای ارتباط با هر شخصی به اولین فاکتوری که برای ارتباط نیاز دارید زبان است. در دنیای ماشین و کامپیوتر هم به همین صورت می باشد. برای ارتبط با ماشین شما نیاز دارید منظور خود را طی یک سری دستورات به آن بفهمانید. زبان سمت ماشین زبان باینری یا همان صفر و یک معروف می باشد. در واقع دستوراتی که شما برای آن می نویسید را تبدیل به یک سری کدهای صفر و یک قابل فهم می کند.
برنامه نویسی شاخه های زیادی دارد که شما می توانید بسته به علاقه خود در هر کدام از آنها فعالیت نمائید.زبان های برنامه نویسی که شما را به سمت نرم افزار یا اپلیکیشن سوق می دهد. ولی ما امروز به معرفی شاخه های برنامه نویسی وب در این مقاله خواهیم پرداخت.

دنیای برنامه نویسی در وب

دنیای برنامه نویسی در وب

 دنیای برنامه نویسی

همانطور که می دانید تاریچه پیدایش وب به سال 1960 در کشور ایالات متحده آمریکا باز می گردد. اگر بخواهیم اینترنت را تعریف کنیم می توان گفت که اینترنت مجموعه ای از شبکه های بزرگ و کوچک رایانه ای است که تحت پروتکل TCP/IP به هم متصل است. این پروتکل به معنای سیستم مبتنی بر IP است. وب و اینترنت دو معقوله جدا از هم می باشد ولی امروزه این دو را یک مفهوم می دانند که صحیح نیست. به طور خلاصه وب یکی از خدماتی است که بر روی اینترنت ارائه می شود. با این توضیح کوتاه بپردازیم به موضوع اصلی بحث یعنی همان برنامه نویسی وب
سیستم برنامه نویس وب به طور کلی شامل دو بخش استفاده از سیستم های آماده مانند وردپرس و استفاده از سیستم های اختصاصی مبتنی بر برنامه نویسی می باشد.

زبان های برنامه نویسی مبتنی بر وب

زبان های برنامه نویسی مبتنی بر وب

انواع زبان های برنامه نویسی مبتنی بر وب

1- زبان نشانه گذاری وب یا همان HTML: پایه و اساس هر زبان برنامه نویسی مبتنی بر یک زبان مادر می باشد. HTML مادر تمامی زبان های برنامه نویسی مبتنی بر وب می باشد. HTML شامل یک سری تگ ها می باشد که شما با استفاده از آن می توانید پایه صفحات وب را طراحی نمائید.

2- زبان توسعه وب CSS: این زبان در کنار HTML هسته فناوری ساخت وب هستند در CSS شما می توانید رنگ ها, جداول, نوع قلم و ویژگی های صفحات وب را مشخص نمائید در CSS شما می توانید رابط کاربری را طراحی و اجرا نمائید. که خود این یکی از بخش های درآمد زا در وزه وب می باشد که به آن علم UI گفته می شود.

3- زبان شی گرائی اوا اسکریپت: جاوا اسکریپت در کنار دو زبان بالا سه هسته اصلی صفحات وب سمت کاربر را تشکیل می دهند. پویائی, شی گرائی, طراحی حرفه ای از جمله ویژگی های این زبان پرطرفدار می باشد. جاوا اسکریپت همچنین دارای کتابخانه های مختلفی می باشد که در سیستم های اختصاصی وب سایت از آن استفاده می شود. جی کوئری, نود جی اس, آنگولار جی اس, ری اکت از جمله فریم ورک ها و کتابخانه های حرفه ای این زبان برنامه نویسی می باشد.

برنامه نویسی مبتنی بر وب

برنامه نویسی مبتنی بر وب

4- زبان برنامه نویسی PHP: یکی از محبوب ترین زبان های سمت سرور می باشد. در واقع وظیفه اصلی PHP اتصال پایگاه داده به سمت صفحات وب شما می باشد. دستورات این زبان می توانن به طور مستقیم در HTML  قرار بگیرند و پردازش شوند. مبنای این برنامه نویسی بر پایه زبان C می باشد که به مادر تمامی زبان ها معروف است باز می گردد.

5- زبان برنامه نویسی My SQL: در معرفی My SQL باید گفت که این زبان اختصاصی سمت سرور می باشد. به طور کلی My SQL یک پایگاه داده قدرتمند برای اجرای زبان های مبتنی بر وب می باشد که توسط شرکت تکنولوژی اوراکل عرضه شده است. از مزیت های این زبان می توان به انعطاف پذیری و سرعت پردازش بالا, محافظت از داده ها, کاربری آسان و …. اشاره کرد.

6- زبان برنامه نویسی ASP.net: این زبان برنامه نویسی در سال 2002 توسط مایکروسافت به دنیای وب عرضه شد. ASP.net یکی از زبان های حرفه ای برای تولید اپلیکیشن های مبتنی بر وب تبدیل شده است. از ویژگی های ASP.net می توان به توجه زیاد آن بر معماری سه لایه یا MVC اشاره کرد.

7- زبان برنامه نویسی لاراول: یکی از محبوب ترین زبان های طراحی وب اختصاصی در ایران می باشد. لاراول از فریم ورک های محبوب PHP می باشد که وظیفه ساخت صفحات وب را بر عهده دارد. از دلایل محبوبیت این زبان می توان به امکان یادگیری آسان, امکان اجرای دستورات با سرعت بالا و به صرت ساده, بارگذاری اتوماتیک کامپوننت ها , کلاس ها و … می توان اشاره کرد.

8- زبان برنامه نویسی Pyhton: از دیگر زبان های معروف طراحی وب می باشد Pyhton زبانی کاملا مبتنی بر شی گرائی بوده و جزو زبان های مفسر می باشد. زبان های مفسر زبان هائی می باشند که وظیفه اجرای دستورات کدها را بر عهده دارند. راحت تر بودن و همچنین قابل فهم بودن پایتون باعث شده تا در میان برنامه نویسان حوزه وب پر طرفدار و محبوب باشد.

کسب در آمد از برنامه نویسی

کسب در آمد از برنامه نویسی

راه های کسب در آمد از برنامه نویسی

در بالا به 8 مورد از زبان های برنامه نویسی مبتنی بر وب اشاره کردیم. ورود به حوزه برنامه نویسی نیازمند حوصله, دقت, تمرکز و صبر می باشد. اگر شما هم چنین خصوصیاتی دارید پس می توانید این حرفه جذاب و هیجان انگیز را دنبال نمائید.همانطور هم که می دانید برنامه نویسی دومین شغل پرطرفدار در دنیا می باشد. در ایران هم شما می توانید با یادگیری یکی از چند زبان برنامه نویسی به راحتی کسب درآمد نمائید. توجه داشته باشید که داشتن تخصص در یک حوزه خیلی بهتر, کارآمدتر و پر سودتر از داشتن اطلاعات در حوزه های مختلف است.

راه های کسب در آمد از برنامه نویسی

راه های کسب در آمد از برنامه نویسی

سپاس که ایرانیزه را همراهی می کنید.

فراموش نکنید که شما می توانید پروژه های طراحی سایت خود را به ما بسپارید برای این کار کافیست درخواست خود را از طریق فرم تماس با ما پر کنید تا همکاران ما برای هماهنگی بیشتر با شما تماس بگیرند. قیمت مناسب در کنار سرعت تحویل پروژه در کنار پشتیبانی حرفه ای  از ویژگی های منحصر به فرد گروه طراحی ایرانیزه می باشد.

2 دیدگاه

  1. کپل آرت گفت:

    ممنون از این مطلب جامع و کاملدرمورد برنامه نویسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *